Andre siger...

Herunder er nogle uddrag af hvad andre har fået ud af at gennemføre
Red Dot Sessions i deres virksomheder:

 
hanne_frøsig_m_logo.jpg

Jeg kørte en Red Dot Session med vores udenlandske salgschefer. Det gik over alt forventning. Vi fandt på mange spændende ideer til nye produkter og også nogen, som er ”radical stuff” og som vi formentlig aldrig var kommet på, hvis vi ikke havde kørt forløbet. Derfor en stor ros til konceptet.

Hanne Mikkelsen Frøsig, Produktchef, Pressalit

lisbet ritter JYSK.jpg

Det er imponerende hvor langt vi nåede på kun 2 timer. Workshoppen gav hele teamet et fælles overblik over innovationsinitiativer som vi alle føler vi har været fælles om at skabe.

Lisbeth Ritter, JYSK

torben storgaard.jpg

Har kørt Red Dot Session som en del af vores strategiproces i Devoteam - med stor success og feedback fra de andre partnere. I marts skal jeg bruge værktøjet i forbindelse med strategiarbejde hos en virksomhed hvor jeg sidder i bestyrelsen. Jeg gerne have flere af mine kollegaer til at tage værktøjet til sig i Devoteam da det er genialt tænkt.

Torben Storgaard, CEO, Devoteam

anton copy.jpg

Jeg bruger Red Dot Sessions i mit internationale udviklingsarbejde. Det indebærer at jeg skal informere og facilitere nye initiativer i klima, konflikt og migration i Afrika: der er brug for nye innovative tiltag, teknologier og public-private partnerships. Red Dot Sessions er et godt værktøj til at få nye idéer frem fra teams der ikke normalt arbejder sammen.

Anton Baare, Partner, NCG