_DSC1535.jpg
_DSC1563.jpg
De to posters er 100x170 cm hver
_DSC1572.jpg
"Prikkerne" er flytbare og ødelægger ikke posteren hvis I ønsker at genbruge den
_DSC1568.jpg
_DSC1565.jpg
_DSC1533.jpg
_DSC1560.jpg
_DSC1557.jpg
 

Bestil en faciliteret 
Red Dot Session
workshop

Brug workshoppen til at kickstarte innovationsprocessen i virksomheden eller til at samle teamet og få idéerne destilleret og organiseret.

Få tilført ekstra energi og inspiration til teamet. Vi har solid praktisk erfaring med innovationsprocesser og deler gerne både gode og mindre gode oplevelser gennem skarpe og underholdende oplæg som indledning til en Red Dot Session.

Vi har arbejdet med adskillige af landets største virksomheder og bringer samtidig egne erfaringer fra startup-miljøet med, så perspektiverne er både fra de tungere forandringer i det klassiske erhvervsliv men også fra de agile og nytænkende iværksættere.

 

Faciliteret Red Dot Session inkl. komplet materialepakke 

bestilles ved at sende email til booking@innocol.dk.

En standard Red Dot Session på 3 timer inkl. komplet materialepakke, oplægsholder, forudgående research og facilitering af selve workshoppen koster DKK 12.500,- eksl. moms og transport.

Angiv venligst ønsket dato og sted så vender vi tilbage og aftaler nærmere.

 

Mød oplægsholderne:

KSVE pic at MHD.jpg
Karsten Dehler.jpg
vk-MfOel.png
ole-500.png

Kim Svendsen

Grundlægger, Innovationcolours

Kim har siden 2014 været i spidsen for Stibo's Accelerator-program hvor Innovationcolours-modellen og Red Dot Sessions udspringer fra.

Karsten Dehler

Director, Stibo Accelerator

Karsten har arbejdet med innovation i både danske og internationale virksomheder og er i dag Chief Commercial Officer for IT klyngen DigitalLead

Lasse Chor

Founder Happy42

Grundlagde sit første firma som 13-årig og driver i dag Happy42 der hjælper en lang række store danske og udenlandske virksomheder med innovation- og kreativtets-processer.

Ole Østergaard

Direktør, Klean

Ole har gennem en årrække i offentlig og privat sektor arbejdet med rådgivning inden for strategi, udvikling og implementering af forretningsløsninger.

oleovergaard_edited_edited.jpg

Ole Overgaard

Virksomhedskonsulent inden for teknologi & innovation.

Ole er kemiingeniør uddannet fra Esbjerg Teknikum og har erfaring fra større virksomheder (LEGO, B&O, og BDO) og har tidligere gennem mange år drevet egne virksomheder i Danmark og Asien.